AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, danas je na društvenoj mreži Fejzbuk podelio fotografije iz sela, gde su bile održane dečije predstave, koje je, zajedno sa gradom Beogradom, organizovalo i priredilo pozorište Pinokio.

On je pored fotografija istakao da svako dete iz Arnajeva, Lisovića i Velikog Borka ima pravo da pogleda predstavu kakve se gledaju i u prestonici.

- Danas je pozorište Pinokio u svim selima u kojima je boravila moja pokretna kancelarija organizovalo dečije predstave. Tako su deca Arnajeva, Lisovića i Velikog Borka mogla da vide dečiju predstavu koju gledaju deca na Vračaru, Starom Gradu ili na Novom Beogradu. Da bi roditelj iz Velikog Borka odveo dete na dečiju predstavu u centar Beograda potrebno je da izdvoji 2.5 sata za putovanje i bar još dva sata oko predstave. I nekoliko hiljada dinara. Ovako dečija predstava je tu gde deca žive. Tako ja vidim Beograd u narednim godinama. Da se ravnomerno razvija svaki deo grada i svako naselje. Zato su mi danas osmesi dece i njihova sreća najveća nagrada. Ništa drugo da nisam uradio danas ta sreća je dovoljna.Beograd pobeđuje! - napisao je Vesić.

Foto: Facebook.com/Goran Vesić

Autor: