AKTUELNO

Gradonačelnik Vučević ukazao je da će izgradnja policijske ispostave u Radničkoj ulici, za koju su Vlada Srbije i Ministarstvo unutrašnjih poslova obezbedili 140 miliona dinara, obezbediti policajcima najbolje moguće uslove rada, a građanima veću bezbednost i sigurnost.

Vučević se zahvalio Ministarstvu unutrašnjih poslova i ministru Vulinu na svemu što policija radi na unapređenju bezbednosti u gradu, istakavši da dolaskom Aleksandra Vulina na čelo MUP-a svi mogu da vide napredak i osete bolji red i poredak na ulicama Novog Sada, ali i cele države.

Gradonačelnik je ministru Vulinu i policiji čestitao na velikim akcijama u prethodnom periodu i uz snažnu podršku da tim putem nastavi i da svi oni koji treba da odgovaraju budu izvedeni pred lice pravde i procesuirani u skladu sa zakonskim ovlašćenjima.

„Puna podrška za hrabrost. Policija konačno ima vetar u leđa da sme i može da radi ono za šta postoji i što joj je osnovni posao“, rekao je Vučević istakavši da će grad i dalje nastaviti da pruža podršku Policijskoj upravi Novi Sad.

Gradonačelnik Novog Sada je dodao da se u Novom Sadu gradi veliki broj stanova za pripadnike službi bezbednosti i da će se u tom pravcu nastaviti i u budućnosti.