AKTUELNO

Željko Mitrović uputio je otvoreno pismo Saši Mirkoviću.

Mirkoviću drvosečo kukavički, pre nego što krenem da ti pišem, da ti najpre dam jedan savet, kad me već izazivaš na megdan, onda bar promeni dilera da ti uz taj kreč koji ti stružu sa fasade, a za koji ti misliš da je kokain, prodaju pa makar i iz sažaljenja malo i nečega što će učiniti da ti se manje, priviđaju ljudi i događaji, koji su, istini za volju i građani možda i viđali, ali samo dok si ih trovao onom zelenom kafom zbog koje je pola Srbije završilo u bolnici.

Ti znaš ili možda ne znaš jer u školu nisi išao da ja nisam od onih koji misle, da pametniji popusta.

Ja volim da budem grub i da na megdanu rastačem na komade, takve primitivne pihtije dok skroz ne procure, a ti procuriš i prepadneš se i kad i vidiš semafor a da i ne pominjem da si se doskoro izuvao na pešackom prelazu, verovatno misleći da je u pitanju zaječarski ćilim.

Dugo nisi razumeo, da ti na naplatnoj rampi pri ulasku u Beograd ne treba ni pasoš ni lična karta, pa si verovatno zato, zaobilazeći naplatne rampe i puteve u Beograd, uvek dolazio prljav i musav, sa tolikom količinom neprijatnog zadaha da je miris pokvarene ribe u poređenju sa tobom izgledao kao šanel blu.

Nego da se ja, lepo sad vratim na megdan na koji si me pozvao.

Ti znaš da ja megdane obožavam posebno kada su maratonski, ali da budem skroz iskren malo mi je bezveze kada mi je protivnik u kategoriji moralne gnjidice i smrdljivog puvonjka, koji je samo pre dvadesetak dana nudio svog druga Rodića i njegovo uništenje, i to bez da ti je to bilo ko tražio, i to za bar delimičnu amnestiju, tebe i tvog teškog kriminala na kome kao sto znaš već dugo rade istražni organi, pa si zbog toga i zbrisao u Grčku.

Ako si slučajno zaboravio, ili te zabolela glava pa ne možeš da se setiš o čemu pričam, mogu da ti pošaljem skrin šot sms poruke koju si poslao na jedan poseban i veoma značajan broj.

Ali da si bar malo pametniji, znao bi buzdovančino jedna primitivna da sa tobom i sa kriminalcima poput tebe pregovora nema i da je Vučić baš takvima kao što ste ti, Anđus, Rodić, Kornic i slični objavio rat, jer možda ne znaš, ako u Grčkoj nemaš dometa.

Uh oprosti, zaboravih. Ti Mirkoviću zapravo dometa nikada nisi ni imao, pa mi nije teško da te ja obavestim.

Ovde se Mirkoviću gradi moderna, savremena, stabilna i sigurna evropska Srbija gde takvi kao ti ne mogu izbeći bukagije, pa makar otvorio Rodića i na temama koje sam čak i ja izbegao.

Ali da te malo utešim sve je za ljude pa i bukagije, istina je da su za tebe potrebne malo ozbiljnije, ne samo zbog tvog prekomernog nataloženog sala već i zbog razbojničkog raspolaganja državnim parama opštine Zaječar i Bor, toliko bahato da ste brutalno uvećavali fakture za koncerte na trgovima i izvlačili pare za tvoju timočku televiziju Best koja je pritom 40 miliona u blokadi zbog neplaćenih poreza kao i Beoton R čiji je vlasnik tvoj otac Dragomir a koji je takođe u blokadi devet miliona sa velikim neplaćenim poreskim dugom.

Podaci koji su isplivali iz restorana KT na Bežanijskoj kosi, a niste ni znali ko vas slučajno snima, da ste zajedno reketirali ti i Anđus, a u vreme dok si bio Mrkonjićev pomoćnik u vladi Srbije.

Po kom osnovu, i na osnovu kakvog tendera si kao predsednik opštine Zaječar prebacivao pare Adrija mediji i to baš u vreme kada su građani opštine Zaječar bili jedni od najširomašnijih u Srbiji.

Sram te bilo, secikeso podbula, bežiš iz zemlje sada kad treba da objasniš kako si kao član opštinskog veća u Boru prebacio svojoj firmi Beoton 400.000 eura.

Nadam se da ćeš na poligrafu dokazati, ali i Danijela Vidosavljević, da ona nije bila samo fiktivni vlasnik timočke Best televizije i da poreski dug koji je televizija ostavila, nisi odneo u Grčku da spržiš na giros i suvlaki.

O fudbalskom klubu Timok i drugim teškim proneverama ću ti pisati i javnost obaveštavati u nastavcima jer beskonačno je primera tvojih lopovluka o kojima danas govore mnogobrojni svedoci.

Kako je ovo tek početak mog zagrevanja za megdan sa tobom, hoću na samom početku da ti se zahvalim što si me pozvao, na meni veoma ugodno gruvanje, jer ću u njemu uživati.

I da ne zaboravim postoji samo jedna stvar u kojoj cemo se složiti, a to je da Vučić jeste kriv, ali mnogo više pravosudni organi, samo zato što je kriminalna bitanga poput tebe još uvek na slobodi.

Od danas tvoja noćna mora Željko Mitrović zvani Bukagija

#Željko Mitrović

'