AKTUELNO

Napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića ne jenjavaju. Najnoviji u nizu je na njegovu porodicu i svojevrsni poziv na atentat na njega.

Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, rekao je za Pink da su pretnje koje je predsedniku Srbije uputio urednik Tabloida Milovan Brkić šokantne.

- Ovo se ponavlja već više puta, i svaki put mi je iznenađujuće, svaki put se potpuno konsteriram kada dođem u susret sa nečim sličnim. Mi ne smemo da posrnemo u nedavnu prošlost kada je uspešno izvršen atentat na premijera. Imali smo slične naslove u tadašnjim takođe opskurnim tabloidima, koje smo ignosrisali mi kao javnost i oni koji su odgovorni za bezbednost - rekao je Krstić.

Foto: TV Pink Printscreen

On je objasnio da sa oprezom treba posmatrati i ove tekstove za koje kaže da su ''najava atentata, a ne poziv''.

- Iako je tekst potpisala ta ličnost koja uređuje taj tabloid, nije se on jednog jutra probudio i odlučio da piše o atentatu na predsednika Srbije. On objavljuje naručene tekstove i dobija tekstove koje treba da objavi i potpiše svojim imenom. Ne treba umanjivati važnost teksta koji se potpisao Milan Brkić, njega traba posmatrati kao kurira - kaže Krstić.

Marko Matić, izvršni direktor CEZUM-a, rekao je za Pink da je Milan Brkić prvi napadao porodicu predsednika Vučića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovo je višeslojni problem. Taj Milovan Brkić je postao poznat tako što je devedesetih pisao od kafane do kafane i pričao kako je spreman da za 500 maraka da napiše bilo koji tekst - kaže Matić.

Kako je on rekao, veliki problem predstavlja to što se ovo ponavlja, ovo nije izolovan incident.

- Najveći problem je što deo opozicione javnosti ne reaguje na ovakve kritike - rekao je on.

#Marko Matić

#Nebojša Krstić

#Novo jutro