AKTUELNO

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora SNS-a: Jedini razlog zašto Vuk Jeremić, Dragan Đilas i ostaci žute lopovske kamarile danas nisu u zatvoru je taj što su postavljali svoje tužioce i sudije, sa zadatkom da ih štite od odgovornosti za ono što su radili dok su bili na vlasti.

Koliko su njihov bezobrazluk i ludilo daleko otišli, najbolje pokazuje to što Vuk Jeremić preti građanima Srbije nekim novim 6. oktobrom, revanšizmom i slično!

On, čija je familija vedrila i oblačila Jugopetrolom tokom čitave Miloševićeve vladavine i koji je zahvaljujući tome svom nesposobnom sinu finansirao švrćkanje po svetu, dok je Srbija istovremeno bila pod sankcijama, bombardovana, a narod jedva krpio kraj sa krajem. Da ima išta od obraza i pameti, Jeremić bi se pokrio ušima po glavi i ćutao, umesto što javno demonstrira nedostatak obraza, pameti i ludilo koje se svakim danom pogoršava.

Narod Srbije zna da od Đilasa, Jeremića i ostalih iz žute kamarile nije bilo i neće biti većih lopuža. Zato džaba pretnje i laži. Nikoga u Srbiji neće ni uplašiti, ni prevariti da im ponovo da šansu da otimaju, pljačkaju i uništavaju Srbiju.