AKTUELNO

Ono što smo bili u prilici da čujemo danas od Dragana Đilasa, vrlo kratko i krajnje jednostavno se može opisati kao - misli tajkuna na sopstvenom terenu, rekla je Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

- Iskoristio je priliku da među svojima, kao po starom dobrom običaju, ospe paljbu po Aleksandru Vučiću. I sada već, nakon niza njegovih učestalih tupavih baljezgarija, više se i ne može pronaći prava reč koja opisuje njegovu nemoć i to koliko je krajnje žalosno što se u svemu što misli, govori i radi ogleda samo jedno - nepatvorena mržnja prema predsedniku države. Mržnja i zloba i ništa osim toga! - rekla je Đurić i dodala:

- A u prilog tome, koliko je zapravo izgubio kompas, najbolje svedoči sve ono što izgovara: o kontroli informacija, o kriminalu i tome kako se kradu milijarde može da govori on - pljačkaš. Samo, niko se previše ne opterećuje oko toga šta jedna ovakva lopuža lupeta, građani Srbije znaju ko je ko i znaju da ovakve pojave, koje su pored pljačkanja, radile sve protiv svoje države i naroda, tražile uvođenje sankcija, dolazak međunarodnih institucija, zalagale se za to da nas proglase genocidnim i još mnogo drugih destruktivnih poteza kojima se kraj ne nazire ono najgore i najštetnije što nam se ikada dogodilo.

- Uvek je i jedino vlast bila ta koja je osuđivala nasilje. Na protestima koje su bili tobož protiv nasilja, a koje su ove siledžije organizovale, čule su se parole koje predstavljaju direktan poziv na nasilje, ti su čak pozivali i priželjkivali smrt članova porodice Vučić, a sada bi da se od sopstvenih reči, pristalica i sledbenika "operu." - rekla je Đurić.

Kako kaže, ne ide to baš tako. Kamere su sve zabeležile, a građani sve videli.

- Oni su osvedočeni nasilnici! Siledžije najgore vrste! A po konstrukciji njihovih misli koje pretvaraju u reči jasno se vidi da među tim ljudskim škartom ima i umobolnika koji što pre zahtevaju medicinsku opservaciju. I dok se oni u nedostatku bilo kakve vizije bave isključivo predsednikom i njegovom porodicom, Aleksandar Vučić i svi mi koji snažno i složno podržavamo njegovu politiku nastavljamo da mislimo o svakom čoveku u našoj državi, da za svakog čoveka radimo, slušamo i čujemo svakoga šta misli i kakva su mu očekivanja po različitim pitanjima, dok tajkun misli o sebi, radi za sebe, sluša i čuje samo svoju pokvarenu, lopovsku podsvest, te otuda njegov ovakav narativ - rekla je Đurić.

Autor: Aleksandra Aras