AKTUELNO

Ivica Dačić nije krio koliko ga je zateklo pismo.

Na adresu kabineta predsednika Skupštine Srbije Ivice Dačića stiglo je pismo iz Londona, šokantne sadržine! Naime, izvesna Sonja, devojka iz engleske prestonice, tvrdi da je on njen otac?!

- Poštovani gospodine Dačiću, ja sam Sonja, Vaša ćerka iz prvog braka. Molim Vas da prznate da smo moj brat i ja Vaša deca, ili ću Vas tužiti za bol koji ste naneli men ii mom bratu, lažući sve ove godine. Mene ne zanima s kim ste sada i šta radite, ali ste odgovorni da gledate mene i mog brata i ja ću tražiti da nam placate alimentaciju i odštetu mojoj majci koja je plakala 20 godina jer ste je ostavili i niste je još razveli – ovo stoji u pismu upućenom predsedniku Skupštine koji ga je dočekao sa smehom.

Ivica Dačić nije krio koliko ga je zateklo pismo.

Dačić je tim povodom izjavio da je pismo nepoznate osobe stiglo u njegov kabinet i da mu je žao šta su sve pojedini ljudi u stanju da učine ne bi li na sebe skrenuli pažnju javnosti.

Dačić nije otkrio kako je njegova supruga Sanja, s kojom ima sina Luku i ćerku Andreu, reagovala na ovo šokantno "saznanje".

- Ovde je opasno kada neko stvarno veruje u to što piše, i tu nastaju problemi. Ne želim da kažem ništa loše o osobi, jer je ne poznajem – kaže Dačić.

#Ivica Dačić

#London