AKTUELNO

Nije krio razočaranje!

Danima iza nas veliku buru u javnosti diglo je saznanje da je Jelena Marinković prevarila svog supruga Ivana. Naime sada se njihov kum Gera oglasio za Pink.rs koji je bio vidno potrešen zbog Jeleninog čina, a koji je potom i otkrio da li postoje šanse i kolike su da se ovaj par pomiri.

Foto: Pink.rs/N. Pantić

Kako komentarišete Jeleninu prevaru sa Urošem Rajačićem?

- Katastrofa, ja sam maksimalno uz Ivana. Nikada nisam mogao da očekujem da će se ovo desiti - rekao je Gera.

Da li su oni imali svađe u braku kao što danima iza nas oni pričaju i iznose prljav veš iz svog odnosa?

-To su sitne svađe kao i svaki drugi par. Pogotovo kada je Ivan prestao da pije, oni se nisu svađali uopšte. Ja sam provodio vreme sa njima i uvek je sve bilo super kad sam tu. On je bio spreman da iseče ruku da tako nešto ne postoji, previše joj je verovao - istakao je Gera.

Foto: Pink.rs/N. Pantić

Mnogi pronalaze krivca u Ivanu Marinkoviću za ovaj njen potez jer on nije video šta mu se dešava pred očima. Da li ga vi krivite?

-Ne krivim ga jer su se oni dogovorili pre ulaska da neće imati se*sualne odnose, ona je mogla intimne dodire da ima i sa Ivanom, zašto baš sa Urošem i zašto baš u rijalitiju - čudio se Gera.

Da li mislite da će doći do pomirenja?

Foto: Pink.rs/N. Pantić

Pa 50, 50. Nisu mi oni osobe koje mogu da prevaziđu ovakve stvari, ali ja opet ne znam da joj je on ikada prelazio preko ovih stvari. Ona i dalje nije svesna šta je uradila, ali ja to ne mogu da istolerišem.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P