AKTUELNO

Od kako je država krenula u beskompromisnu borbu protiv organizovanog kriminala, ponašanje Marinike Tepić u javnosti izaziva brojne sumnje u to da je najbliža saradnica Dragana Đilasa imala bliske veze sa klanom Veljka Belivuka, tvrde upućeni političari.

Narodna poslanica Srpske napredne stranke Biljana Pantić Pilja, održala je danas konferenciju za štampu ispred sedišta Stranke slobode i pravde gde je Mariniki Tepić uputila brojna nezgodna pitanja čije odgovore srpska javnost čeka sa velikim nestrpljenjem.

- Pitanje za gospođu Tepić. Da li je istina da je primila 200.000 evra od narko-klanova i da se zato ovako grčevito bori da ih odbrani od beskompromisne borbe Aleksandar Vučića protiv mafije. Evo i sada smo čuli gospođu Tepić, koja se postavila kao najveći branilac osoba koje su neovlašćeno prisluškivale Aleksandra Vučića - rekla je Biljana Pantić na konferenciji za novnare.

Narodna poslanica je tokom postavljanja šakljivih pitanja koja kompromituju Mariniku Tepić rekla i da javnost Srbije, pored odgovora na pitanja o povezanosti sa kriminalnim grupama, zaslužuje i odgovore na to koliku joj platu daje Dragan Đilas.

#Biljana Pantić Pilja

#Marinika Tepić