AKTUELNO

Srpska napredna stranka poziva sve svoje pristalice da sutra ne podležu provokacijama i mirno i dostojanstveno, kao i do sada, daju podršku izabranom predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću.

Srpska napredna stranka poručila je "bivšem lažnom zaštitniku građana, a dokazanom lažovu i politikantu", Saši Jankoviću, da, za razliku od njega, postupa i čini sve poštujući Ustav i zakone Republike Srbije, pa je tako SNS, u skladu sa zakonskim propisima i svim procedurama, jedina prijavila okupljanje svojih pristalica.

U saopštenju dostavljenom medijima navodi se da su Saša Janković i njegova družina pokušavali na sve moguće načine da izazovu nemire i nestabilnost u Srbiji i za vreme predizborne kampanje, i tokom izbornog dana, a od trenutka kada su shvatili da nisu uspeli da prevare građane Srbije čine sve kako bi došlo do krvoprolića na ulicama.

Foto: Tanjug

Prevaranti iz bivšeg dosovskog režima pokazali su da su sposobni ne samo da kradu narodne pare i lažu građane, nego će ostati upamćeni u političkoj istoriji Srbije i po tome što ne znaju čak ni da dostojanstveno priznaju narodnu volju i poraz na izborima, i biće jedini, pored Slobodana Miloševića, koji organizuju kontra-mitinge.

#Aleksandar Vučić

#SNS

#Saša Janković

'