AKTUELNO

Južnobanatski Okružni odbor SNS daje punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i želi mu brz oporavak.

Teške reči mržnje koje se upućuju predsedniku, u ovim trenucima a koje dolaze od onih koji žele da Srbiju vrate u beznađe prošlosti,  odraz su bezljudskosti i za najjaču osudu. Srbija želi i mora da ide napred, navodi se u saopštenju Južnobanatskog okružnog odbora SNS.

Put napretka ne sme se zaustaviti. Konačno slavimo svoje pobede a ne poraze. Naš predsednik vratio je ugled i ponos Srbiji. Uprkos svim teškoćama, sa teškim bremenom nasleđa Aleksandar Vučić uzdigao je Srbiju.

Težnju za jakom, razvijenom, modernom državom, koja je izgledala kao naš nedostižan stan pretvorio je u realnost. O čoveku govore dela. O politici predsednika Aleksandra Vučića govore nova radna mesta, izgrađeni putevi, renovirane, bolnice, obnovljene škole... To je budućnost Srbije.Niko razuman ne želi povratak u mračni tunel prošlosti. Predsedniče čekamo Vas za zajedno nastavimo da gradimo budućnost Srbije. Nema predaje. Podršku naroda ne mogu da ubiju reči. Podrška naroda je vaša snaga. Oni koji Vas napadaju je nikada neće imati. Idemo u nove pobede, zaključuje se u saopštenju.

#SNS

#saopštenje

'