AKTUELNO

-Nakon veličanstvene pobede kojom smo u rukama srpskog naroda zadržali svih deset mandata u Prištini nastavlja se pritisak Prištine na naš narod i Srpsku listu, a sve sa ciljem razbijanja jedinstva koje smo svi zajedno teškom mukom izborili - napisao je predsednik Srpske liste Goran Rakić u pisanom saopštenju.

- Kao što ste i sami svedoci, napadi su orkestrirani i naređeni od strane Aljbina Kurtija, a realizuju se preko njegovih poslušnika, pre svih Rade Trajković i Nenada Rašića. Jučerašnji incident, tačnije organizovana tuča dve grupe mladića, u kojoj je povređeno više mladića, među kojima i sin Nenada Rašića, je rezultat privatnih sukoba tih mladića, koji traje već nekoliko dana, i nema apsolutno nikakve veze sa političkim delovanje njegovog oca - rekao je on.

Rakić je dodao da je ovo istina koja je opšte poznata svima u Gračanici, pa i Rašiću i Radi Trajković, ali kako naglašava, oni su još jednom pokazali svoje nečoveštvo i u dogovoru sa svojim mentorom Aljbinom Kurtijem zloupotrebili ovaj incident i pokušali da lažima uzdrmaju slogu našeg naroda, a sebi zarade koje mesto pod Kurtijevim skutima prikazujući ovaj incident kao politički.

-Poštovani građani, kao predsednik Srpske liste, institucije kojoj na svakim izborima dajete svoje poverenje imao sam obavezu da vam detaljno predstavim o čemu se konkretno radi, ali i da apelujem na sve vas da budete uzdržani, verujete svojoj državi i svojoj Srpskoj listi. Ovo naglašavam jer sam svestan da se na ovome neće završiti, i da će se nastaviti sa pritiscima, izmišljotinama i lažima jer srpsko jedinstvo je bedem našeg opstanka, i ono što najviše smeta našim neprijateljima. Zato su ovih dana na meti Kurtija i njegovih podrepaša predsednik Aleksandar Vučić i Srpska lista - naglašava Rakić.

Kurti je svestan da neće ispuniti svoja obećanja iz kampanje, jer se populizmom ne unapređuje život građana, niti se rešavaju problemi, zato će nastaviti da vrši pritisak na srpski narod, a mi moramo biti svesni svoje odgovornosti i ne smemo dozvoliti da nas isprovociraju, dodaje on.

Poziva sve da budu jedinstveni, složni, baš kao što smo bili na izborima 14. februara.

- Mi, vaši politički predstavnici ćemo nastaviti da se borima za vas, vaše porodice, za mir na ovim prostorima i bolji život - naglašava Rakić.

#Srpska lista

#saopštenje