AKTUELNO

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin je gostujući na televiziji BN u Republici Srpskoj, ekskluzivno najavio da će 5.000 medicinskih radnika iz Srpske biti vakcinisano u Srbiji i to na inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Razgovarao sam sa predsednikom Vučićem, on je razgovarao sa nadležnima u Republici Srpskoj, veoma brzo će 5.000 medicinskih radnika iz RS preći u Srbiju i biti vakcinisano protiv kovida u Loznici, Sremskoj Mitrovici i Beogradu. O Republici Srpskoj, predsednik Vučić vodi računa i brine i nikada neće prestati to da radi- naveo je Vulin.

Vulin je istakao da mu je drago što se RS razvija i da će Srbija na čelu sa Vučićem, još više ulagati u Srpsku. 

- Drago mi je da se Republika Srpska razvija, mi ulažemo u RS, zato su naši odnosi tako puni, toliko plodotvorni. U Republiku Srpsku je ušlo 82 miliona evra, direktno iz budžeta Vlade Republike Srbije i dato je svakoj opštini u RS i u opštinama u Federaciji sa srpskim većinskim stanovništvom. O svakom detalju se vodi računa da bi Srpska bila sigurna. Teško je naći da je neko iskreniji u svojim odnosima prema Republici Srpskoj od Aleksandra Vučića - poručio je Aleksandar Vulin, ministar policije i lider PS-a gostujući na televiziji u Bijeljini. 

#Aleksandar Vulin