AKTUELNO

Miroslav Miličković član predsedništva Srpske napredne stranke izdao saopštenju u kojem stoji da je Mlađan Đorđević zajedno sa svojim kumovima i političkim saborcima za 12 godina vlasti udario glogov golac na temelje Srbije

- Udario je Mlađan Đorđević zajedno sa svojim kumovima i političkim saborcima tokom 12 godina njihove vlasti glogov kolac, ne samo na njihov peti oktobar, već i u temelje cele Srbije - rekao je Miličković.

Kako naglašava, rasprodate fabrike i loša ekonomija je ono što je ostalo od pređašne vlasti.

- Srušili su ovi saborci i prodavci magle ekonomiju ove države, rasprodali njene fabrike u bescenje kojekakvom belosvetskom ološu, ostavili pola miliona građana obespravljenih na ulici i bez ikakvih primanja. Razorili i obrazovni i zdravstveni i vrednosni i sve druge sisteme u našoj zemlji i nemo posmatrali jednostrano proglašenje nezavisnosti takozvanog Kosova.Za to vreme, Đorđević je zajedno sa kumom Đilasom zgrtao milione na račune njihovih privatnih kompanija. I danas je ovim samozvanim patriotskim, intelektualnim i ostalim gromadama poput Đorđevića, kuma mu Đilasa i bivšeg šefa Tadića, i za iznevereni peti oktobar kriv Aleksandar Vučić - rekao je.

#Miosav Miličković