AKTUELNO

Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je da svaka od afera koje plasiraju Dragan Đilas, Marinika Tepić i svi ostali u okviru tog dela opozicije direktno košta građane Srbije

“Koliko nas je koštalo kada je Tepić lagala da uzgajaju marihuanu na vojnom dobru u Moroviću? Koliko je reputaciono koštalo državu Srbiju kada su nas optuživali da naseljavamo migrante i za trgovinu ljudima? Kada je pitala koliko je po migrantu uzeo Aleksandar Vučić? Na sve to ni jednom nije reagovalo Tužilaštvo!”, istakla je Brnabić.

Ona je istakla da to košta reputaciono državu, kao i kompanije, kao i taj Telekom kojim se sada opozicija bavi.

“Telekom Srbija je u vlasništu Republike Srbije i kao akcionarsko društvo u direktnom vlasništvu građana i svaki put kada se Marinika Tepić mentalno detonira ispred Telekoma, to ide na uštrb budžeta Srbije i svih građana koji imaju akcije u Telekomu. Tako će biti i danas”, istakla je Brnabić.

Predsednica Vlade Srbije je zamolila Tužilaštvo da reaguje zato što, kako je dodala, ovo više nema apsolutno nikakvog smisla.Brnabić je pročitala nekoliko tvitova Marinike Tepić, ocenivši da je reč o bezočnim lažima.

- Tepić je tokom kovid krize, kada su nas optuživali da korona ne postoji i da smo zatvorili građane u kuće da bi naseljavali migrante, napisala da je odtkud autobusi puni migranata u pratnji policije. Koji autobusi puni migranata? Bezočno laže. Niko ne reaguje. Nakon toga je napisala da je Poštanska štedionica već pripremila platne kartice za migrante. Zamislite stepen tog ludila! Posebno je zanimljiv zahtev da se objavi koje su sve laboratorije sertifikovane za testiranje korona virusa, a posle toga su nas krivili zašto nje ni jedna! – navela je Brnabić.

Nikada ništa, nikakva odgovornost. Tužilaštvo ne reaguje. Nanosi se ogromna šteta budžetu, republici i građanima.

#Ana Brnabić