AKTUELNO

Član Predsednistva SNS Vladimir Orlić naveo je u svom pisanom saopštenju da rušenjem države i uništavanjem tuđih života kao sredstvom za namirenje sebičnih interesa po pravilu se koriste samo najveće lopuže, samo najprimitivnije, najbezočnije partijske kabadahije i dripci. Što bi za obične secikese i pilićare bilo previše, razbojnicima najvišeg ranga nije. Zato nije ni Novici Tončevu.

-Zna se zašto je takvima kao što je Novica Tončev srcu blisko da ruše državu: zato što je država prepreka za njihovu pljačku, otimačinu, maltretiranje naroda i kabadahijsko iživljavanje nad svima koji podignu glavu. A upravo Tončev je taj koji čitav jug Srbije hara i pustoši, u ime svoje partije i za račun - što lični, što ekipni. Pa se i okružio sličnima, sve istom felom iz bivšeg režima. Sve se u Srbiji zna - navodi Orlić.

-Svim tim lopovima je nepremostiva prepreka Aleksandar Vučić, i Srbija koja neće u ruke prevarantima i siledžijama.  Zato su im mete i Vučić i Srbija. Takvih kao što je Novica Tončev i njemu slični, ovom je narodu odavno muka. I boriće se protiv njih svim snagama. A Srpska napredna stranka će i u toj, kao i svakoj drugoj borbi - biti uz svoj narod. To neka im bude jasno - dodao je on.

#Vladimir Orlić

#saopšteje