AKTUELNO

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštava da se odgovorna vlast već treću nedelju, zajedno sa stručnjacima i narodom, bori protiv ove pošasti.

Prema njihovim rečima, za razliku od Đilasovog SzS-a, koji svakodnevno dalje od svoje fotelje i tastature nije makao, a sve sa ciljem plasiranja dezinformacija i prikupljanja jeftinih političkih poena.

- Postaje već zamorno, u jeku pandemije korona virusa, svakodnevno demantovati nebuloze koje SzS saopštava, objašnjavati mere koje stručnjaci preporučuju, a SzS spočitava, ali to samo pokazuje višak slobodnog vremena koje Đilasovci imaju - kažu u ovoj stranci.

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke ističu da odgovorna i organizovana država, kakva Srbija jeste, imala je blagovremenu i ozbiljnu reakciju na ovaj virus, a kako sama struka kaže i te kako poštuje preporuke i mere struke, što će nastaviti i u buduće da čini.

- Na samom kraju, pozivamo predstavnike SzS-a da prestanu da se šegače i da se konačno priključe ozbiljnim ljudima i da počnu da pomažu svojoj državi i građanima u ovoj borbi za život Srbije - zaključuju u GO Beograda SNS.

#Beograd

#SNS

#gradski odbor

'