AKTUELNO

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštava da smo svedoci neodgovornog ponašanja Đilasovog Saveza za Srbiju.

„Bez ikakve odgovornosti, iz svojih kuća, piskaraju saopštenja u kojima pošto-poto traže način da kritikuju postupke vlasti. Istine radi, ti ljudi koji su izašli iz izolacije nisu ugrozili samo svoje živote, već živote svih nas“, ističe se u saopštenju i dodaje:

„Takođe, da predstavnici Đilasovog SzS-a nisu zatrovani mržnjom, i da prate uputstva državnih organa, bili bi informisani da su brzom reakcijom i organizacijom državnih organa formirani volonterski centri širom Srbije koji najugroženijem delu naših građana, tačnije penzionerima, dostavljaju neohodne namirnice i lekove.“

Kako navode naprednjaci iz Beograda, čak i u ovoj kriznoj situaciji vidimo da sledbenici Dragana Đilasa pate za vremenima kada su sudije i tužioce birali opštinski odbori Đilasove stranke, i kada su jedini zakon kojim su se vodili bile Đilasove reči i želje, a ne interes građana Srbije.

„Licemerno je da u vreme kada se ceo svet bori protiv korona virusa, a samim tim i Srbija i njen narod, SzS plasira poluinformacije očigledno samo zarad jeftinih političkih poena“, zaključuje SNS Beograda.

#Dragan Đilas

#SNS

'