AKTUELNO

Funkcioner Demokratske stranke i njen prvi predsednik Dragoljub Mićunović potpuno je ogolio politiku lidera Dveri Boška Obradovića.

U intervjuu za "Danas" Mićunović poručuje da je lider Dveri zapravo običan fašista.

Naime, zbog ocene da je bojkot predstojećih izbora besmislen Obradović je izvređao Dragoljuba Mićunovića na društvenim mrežama i nazvao ga lažnim disidentom, a sada Mićunović razobličuje njegovu politiku.

Foto: Medija Centar Beograd

- Mene ne interesuje politički huligan, antievropljanin Boško Obradović, koji pokušava da u naš politički život unese tabloidno prostaštvo. Uvek je bilo onih koji hoće da budu nešto, vređajući one koji su neko. Jednom mi je Ivo Andrić dao savet: kad za tobom hoće da prospu prljavu vodu, ne osvrći se, može te poprskati - rekao je Mićunović.

Poslanik Demokratske stranke kaže da sa političkim huliganom Obradovićem do sada nije razgovarao, niti će ikada, jer su, kako ističe, oni dva sveta.

Foto: Beta/Emil Vas

- U politici mene interesuju ideje i programi, a njega blaćenje ličnosti. To je razlika između demokratskog liberalizma i musolinijevskog fašizma, prvi pokreće interes opšteg dobra i humanizma, a drugog mržnja i žudnja za moći – naglasio je Mićunović.

On kaže i da je nakon vređanja od strane političkog huligana Obradovića očekivao oštriju reakciju i Saveza za Srbiju i Demokrata.

#Boško Obradović

#Branislav Mićunović

'