AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, gde je već imao niz susreta sa svetskim zvaničnicima.

Predsednik Vučić je razgovarao sa Ursulom fon der Lajen, predsednicom EK, pred ceremoniju zvaničnog otvaranja ovogodišnjeg Svetskog ekonomskog foruma.

- Ovde u Davosu imamo priliku da govorimo o našem investicionom ambijentu, o rezultatima koje smo postigli, o jednoj od najviših stopa rasta u celoj Evropi i da pozovemo privrednike da investiraju u Srbiju, da popravimo standard i kvalitet života naših građana i da vidimo šta su sledeći potezi koje moramo da uradimo. Za Srbiju je veoma važno da budemo prisutni ovde u Davosu i da budemo dobro predstavljeni - rekao je Vučić, objavljeno je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

Vučić je razgovarao i sa predsednik Jermenije Armenom Sarkisijanom.

- Svetski ekonomski forum u Davosu je odlično mesto gde za kratko vreme može mnogo da se čuje, da se ostvare važni kontakti, ali i sretnu stari prijatelji - objavljeno je na Instagram nalogu uz fotografiju dvojice lidera.

- Hvala na podršci i redovnim pozivima za učešće na Svetskom ekonomskom forumu! - napisano je uz fotografiju predsednika Vučića sa Klausom Švabom, osnivačem i izvršim predsednikom Svetskog ekonomskog foruma.

- Prijateljski razgovori pred otvaranje Svetskog ekonomskog foruma u Davosu - reči su koje opisuju fotografiju predsednika Vučića i predsednika Svetskog ekonomskog foruma Berge Brendea.

#Aleksandar Vučić

#Davos

'