AKTUELNO

Urednik dnevnog lista Informer Dragan J. Vučićević kazao je gostujući u Novom jutru TV Pink da jedan deo opozcije pokušava da na razne načine, politčki, napadne predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Jedan od aktuelnih napada na predsednika je i afera vezana za hapšenje Predraga Koluvije većinskog vlasnika “Jovanjica” na kojoj je pronađena plantaža marihuana. 

- To je najgnusnija optužba do sada, u nizu raznih koje gledamo godinama unazad – kazao je Vučićević.

On smatra da je je takođe jedan deo opozicje bio srećan zbog nedavno lošeg zdravstvenog stanja predsednika.

- Setite se kako su se radovali kada je predsednik primljen na VMA. Dve nedelje kasije su pozvali na njegovo ubistvo. Setite se naslovne strane NIN-a. Uperili su cev,snajpera na predsendika na isiti način kao što su nekada uperivali u premijera,Zorana Đinđića – kazao je urendik Informera.

- Predsednika Vučića treba prikazati kao nečoveka. Ne daj Bože da se predsedniku,nešto desi, pojavilo bi se objašnjenje po medijima zbog čega se to desilo –,objasnio je Vučićević.

- Vučićeva vlast uhapsi jednog od uzgajivača marihuane, i onda jedan deo opozicje krene da ga napada i da tvrde da je Koluvija prvi poziv uputio Andreju Vučiću. Tvrdili,su da imaju dokaze, ali ih nemaju. Kada je ministar Stefanović rekao da nije,bilo poziva, kada je njegova advokatica isto to rekla i kada su pokazali listing,,onda su ućutali. Onda su rešili da direktno napadnu predsednika Vučića – kazao je,Vučićević.

- Cilj im je da ubiju Vučića ovako ili onako. Kada napadate bez dokaza, koji je onda vaš,cilj? - pita se urednik Informera.

#Dragan J. Vučićević

'