AKTUELNO

Sekretar Gradskog odbora Beograd SNS Aleksandar Marković, ocenio je da je današnja konferencija za novinare poslanika NS Miroslava Aleksića još jedan u nizu neoborivih dokaza da su puleni Dragana Đilasa potpuno izgubili dodir sa realnošću.

- Nesrećni što im niko ne veruje u umobolne laži da Srbija snabdeva oružjem ISIS, danas su odlučili da njihov učesnik rijalitija Aleksić pređe na optužbe da Srbija učestvuje u proizvodnji droge - saopštio je Marković.

Navodi da histerični pokušaji diskreditacije ministra Stefanovića u kojima se nije libio blaćenja sopstvene zemlje i pripadnika MUP-a, koji uz podršku Stefanovića ostvaraju rekordne rezultate u borbi protiv narko-dilera, u Aleksićevoj današnjoj izvedbi toliko su sramotni, da nisu vredni ni komentarisanja.

- Obnevideli od agresivne želje da se dokažu Đilasu i vrate ga nekako u fotelju kako bi mogao da nastavi da obrće milione preko grbače građana Srbije i besni zbog nemanja podrške građana koja se rapidno bliži nivou statističke greške, utrkuju se u iznošenju šizofrenih i toliko očiglednih izmišljotina u cilju napada na ministra Nebojšu Stefanovića i pripadnike MUP-a - kaže Marković.

Najpre su se sinoć, kako navodi, Marinika Tepić i Boško Obradović dokazali "kao teški lažovi", tvrdeći da je skup Srpske desnice organizovan u policijskoj stanici, a ispostavilo se da je reč o sali lokalne samouprave.

- Ponovo se potvrdilo da oboje lažu i da kao i uvek ne udostoje građane Srbije čak ni da trepnu kada budu razotkriveni, već samo nastave sa novim lažima - kaže funkcioner SNS.

#Aleksandar Marković

#SNS

'