AKTUELNO

Novo otvoreno pismo gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću je očigledan dokaz da je taj "talentovani" političar izgubio svaki dodir sa realnošću, navosi se u saopštenju OO SNS Šapca.

-Treba da je sramota Nebojšu Zelenovića što kritikuje izgradnju fudbalskih stadiona širom Srbije, jer je on taj koji nije uspeo da sačuva ni halu 'Zorka', pa su danas rukometaši 'Metaloplastike' u nezavidnoj situaciji bez izgleda da će skoro rešiti svoj problem, saopštila je OO SNS Šapca.

Kako se navodi,  gradonačelnik ne da nije bio sposoban da izgradi novu i moderniju halu kakve niču širom Srbije, već nije uspeo da sačuva ni onu kojom su se Šapčani nekad ponosili.

Kako kažu, Zelenović ne shvata, da se Beograd razvija, pa spominje gondolu i jarbole, a ne može da kaže šta je to krucijalno uradio u svom gradu sem što mu 42 mesne zajednice nemaju vodovod i kanalizaciju.

-Priča o tome kako se po Šapcu moglo proteklih dana sa kišobranom, a svi mediji su objavili slike tog istog Šapca u kome se nije razlikovala situacija od one u Beogradu. Od manira je sačuvao samo taj da bezočno laže, a pošto više niko neće i ne želi da ga sluša a ni gleda, ostaje mu samo da piše kojekakve gluposti u svojim otvorenim pismima - ističu naprednjaci iz Šapca.

-Ceo grad mu se smeje kako je sakrivajući se između zgrada došao na poslednju sednicu gradske skupštine da ne bi slučajno naišao na nezadovoljne građane koji protestuju po Šapcu. Smeju mu se i najbliži saradnici i ne štede komentare na račun njegovog straha od odgovornosti i od građana - navosi se u saopštenju i dodaje da, koliko se oni smeju, toliko se mi 'divimo' njegovoj hrabrosti u ovim otvorenim pismima.

Napominje se da ga 40 dana čekaju građani Šapca da izađe pred njih, ali njega nigde.

- Da odgovori šta je sa privredom, šta je sa njegovim mentorom Dušanom Petrovićem i njihovim tajkunima, šta je sa pet miliona evra za koliko je oštetio budžet? Da ga pitaju u čije ime je išao u Strazbur da pljuje po državi u kojoj živi i u čije ime je sedeo u centru Peći pod kosovskom zastavom - navodi OO SNS Šapca.

-Manite se pisanja, gospodine Zelenoviću. Odgovorite prvo svojim sugrađanima jer ste im to dužni. A mi iz SNS se iskreno nadamo da ćete napokon biti procesuirani, pa kada budete tamo gde je mesto lopužama, trošite vreme na svoja pisma i o svom trošku. Šapčani vas plaćaju da radite nešto za ovaj grad, a ne samo da se bavite glupostima i da budete predmet podsmeha cele Srbije - poručuju iz SNS-a u Šapcu.

#Nebojša Zelenović

#SNS

#Šabac

'