AKTUELNO

Već nedeljama smo svedoci da SzS sprovodi organizovanu hajku protiv ministra Stefanovića i njegove porodice, navodi u saopštenju sekretar Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Aleksandar Marković.

Uprkos činjenici da su njihovi lažni navodi demantovani od strane nadležnih institucija više puta, Đilasova mašinerija nastavlja sa najbrutalnijim napadima. Sada su otišli i korak dalje, te su lažirali prilog ni manje ni više nego ruske državne televizije u kojima su montirali navodno da „Raša tudej“ optužuje Srbiju da snabdeva oružjem džihadiste u Jemenu i fotografije Stefanovića, ističe on u saopštenju.

Iako su u napadima protiv Stefanovića bili najbrutalniji u momentu kada se u Čileu borio za interese Srbije i srpskog naroda u južnoj srpskoj pokrajini, nastavljaju i danas, jer očigledno ne mogu da mu oproste uspeh koji je i ove godine postigao na Generalnoj skupštini Interpola. Sva histerija, fabrikovanje i izmišljanje afera od strane Đilasa, Jeremića, Obradovića i sličnih, pokazuje njihovu uznemirenost i potvrđuje naše sumnje da su priželjkivali drugačiji ishod po pitanju prijema tzv. Kosova u Interpol.

Poručujem im da, ma koliko laži izrekli, ne mogu da ospore rezultate koje je Nebojša Stefanović postigao kako u Interpolu, tako i u samom Ministarstvu proteklih godina, te da je upravo zbog rezultata koje je postigao Stefanović danas na meti SzS-a, zaključio je Marković u saopštenju.

#SNS

#saopštenje za javnost

'