AKTUELNO

Sekretar beogradskog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Marković poručio je predsedniku Opštinskog odbora Demokratske stranke na Vračaru Bogdanu Tatiću da se odluči kojoj stranci pripada pošto njegova stranka ne sme pod sopstvenim imenom da se kandiduje ni na Vračaru.

- Za razliku od takvih Srpska napredna stranka uvek izađe pod svojim imenom i ubedljivo pobedi - istakao je Marković, a saopšteno je iz SNS.

Prema njegovim rečima, sramno je da o promeni imena, ili maštovitosti za nazive izbornih lista govori stranka koja je 2012. godine primorala čoveka da promeni ime u Tomislav Nikolić i kandidovala listu pod nazivom „Grupa građana - Tomislav Nikolić“ kako bi uzela glasove Srpskoj naprednoj stranci.

- Licemerno je da o tome govore ljudi koji su poznati po tome da i svoja imena menjaju, poput Borka Stefanovića, a sve kako bi osvojili koji glas više - istakao je Marković u saopštenju.

On kaže da je politika Đilasovaca jeftina demagogija i Tatiću poručio da nastavi da piše besmislena saopštenja, a SNS će biti na terenu sa građanima i rešavati njihove probleme kao i svaki put do sada.

Kako su mediji preneli, Tatić je zajedno sa predstavnicima Socijaldemokratske stranke i Narodne stranke na opštini Vračar registrovao udruženje "Vracar - 1 od 5 miliona".

#Beograd

#SNS

'