AKTUELNO

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić rekao je danas da se lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas pridružio sinhronizovanim napadima na Srpsku listu, i to, kako navodi, čini u korist samoproglašenog Kosova i sponzora jednostrano proglašene kosovske nezavisnosti.

- Podsetiću još jednom, Rada Trajković, koju je Đilas imenovao za odgovorno lice svog Saveza za Kosovo, danas je na izbornoj listi "Sloboda" Nenada Rašića, koji traži od Albanaca da mu pomognu da pobedi "monstruma" Srpsku listu i ojača "najmlađu državu na svetu'' - naveo je Đurić u saopštenju.

On je ukazao da su Đilas i Rašić deo jedne iste interesne grupe koja, kako kaže, po nečijem nalogu nastoji da po svaku cenu ukloni Srbiju i njen uticaj sa Kosova i Metohije.

- Tajkun Đilas, koji je u crno zavio i Beograđane i Srbiju bogateći se na vlasti kao neki despot, danas je sazvao novinare da bi im ukazao na to da je Srpska lista 2017. razgovarala sa Bedžetom Pacolijem, i bolje da je izmislio neki povod za blaćenje Srpske liste nego što vređa inteligenciju građana - istakao je Đurić.

On je ocenio da je Đilas samo pokazao da mu njegovi mentori ne dozvoljavaju da se krije iza Rade Trajković, već da od njega zahtevaju "da i svojeručno zarije nož u leđa jedinstvu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji".

Đurić ocenjuje da su se Đilas i njegov SzS danas još jednom javno legitimisali kao mrzitelji Srbije i sopstvenog naroda.

#Dragan Đilas

#Marko Đurić

'