AKTUELNO

Sindikalna organizacija Žandarmerije konstatuje da je ova jedinica po svemu sudeći iz potpuno neshvatljivih razloga konstantno trn u oku političarima iz Saveza za Srbiju.

Čitav niz omalovažavanja rada Žandarmerije, koji dolazi iz redova ove „gospode“ počev od obećanja Dragana Đilasa da ova jedinica neće moći da postoji, danas je nastavio Janko Veselinović kojem, kako čusmo, jedino u zemlji smeta plata žandarma.

Sindikalna organizacija Žandarmerije reagovala je na skandalozne navodfe Janka Veselinovića.

Ovim putem gospodine Veselinoviću želimo da Vas podsetimo da su pripadnici Žandarmerije neprekidno na terenu, ne pitaju za vremenske uslove, za praznike, za težinu zadatka i rizikuju svoje život svakoga dana da bi građani ove zemlje bili bezbedni.

Da ti isti žandarmi, kako vi to sa prezirom kažete sa četiri razreda srednje, brane ovu državu i od kriminalaca i terorista, stoje na njenom braniku kad god je to potrebno i da ne traže ni pohvalnice ni zahvalnice jer su svoj život posvetili bezbednosti građana Srbije, a mnogi od njih i položili za ovu zemlju.

Jedino što je nenormalno u Srbiji, kako Vi to kažete, jeste da plata žandarma smeta Vama, gospodine Veselinoviću?! Pripadnici Žandarmerije svoju zarade, sve do poslednjeg dinara, a vas nećemo pitati kada ste poslednji put bar "svratili“ na svoje radno mesto u Skupštinu.

#Žandarmerija

'