AKTUELNO

Kako ističe, Federika Mogerini, Žan Klod Junker i ostali na čelu Evropske unije krivi su za poniženje cele makedonske nacije jer se zalažu za sve što je protiv vladavine prava.

Evropska unija, podržavajući promenu režima u Makedoniji, teži ograničenju njenog suvereniteta, ocenjuje Laris Gaiser, slovenački politički analitičar. On je prokomentarisao aktuelnu političku situaciju u Severnoj Makedoniji, kritikujući mešanje Evropske unije u istu.

- EU se zalagala za formiranje Specijalnog tužilaštva (sudija Katica Janeva) koje se od početka, ne samo ilegalno mešalo u politiku, već je i reketiralo ljude! Mafijaški sistem radi pod direktnom kontrolom političkog vrha, a koji postavljaju EU i Soroš. Makedonija ima veliki problem na svom evropskom putu, a problem joj je sama Evropska unija! Mogerini, Junker i kompanija su krivi za poniženje cele nacije i podržavanje svega što je protiv normalne vladavine prava, onog istog prava za koje se Brisel tobože glasno zalaže - napisao je analitičar na svom Fejsbuku, najavljujući da će u narednim danima biti objavljeni "šokantni dokumenti".

- Iskreno se nadam da će ovi dokumenti pomoći Makedoniji da pronađe put ka demokratiji - zaključio je Gaiser.

#Laris Gaiser

#Makedonija

'