AKTUELNO

Sami sebe su upropastili, doveli do ruba propasti, a bojkot izbora praktično bi ih gurnuo sa provalije, ocenjuje član Predsedništva SNS, dodajući da ih treba pustiti, čak i podstaći da na izbore ne izađu.

Član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović kaže da se protivi bilo kakvom izlasku u susret i povlađivanju Savezu za Srbiju, ali ih podržava kada je reč o njihovim najavama da bojkotuju izbore.

Treba da ih bojkotuju i protivim se bilo kakvom razgovoru sa njima jer je reč o opciji koja je samu sebe uništila, koja je sa 14 odsto spala na tri ili četiri. Apsolutno su nebitni i nevažni, s tim što drže deo medija – kaže Đukanović. Ističe da te medije drži Dragan Đilas i to svojim pljačkaškim metodama. Dodaje i da SzS pokušava da uništi ostatak opozicije, kao i bilo kakvu racionalnu i razumnu polemiku, te sa takvim ekstremistima, kaže, ne treba ni razgovarati, već ih treba izolovati.

Foto: Youtube printscreen/Vladimir Đukanović

- Inače je ta vrsta bojkota izbora jedan suicidan potez i dobro je za Srbiju da se oni politički samoubiju. Svim srcem navijam za njihovo političko samoubistvo, što je dobro i lekovito za Srbiju. Oni treba da budu izbrisani, a pošto to vrlo dobro rade i sami, treba ih pustiti do kraja – kaže Đukanović. Dodaje da je reč o grupi ljudi bez programa, politike, ideje, da im je suština svega mržnja prema Vučiću, te je normalno što niko neće da glasa za njih, budući da ih narod smatra idiotima, ocenjuje član Predsedništva SNS.

Ne treba se, kaže, obazirati na najave bojkota izbora, već ih treba podstaći na bojkot. Ne treba im izlaziti ni u susret jer su sva izborna pravila koja danas važe, važila i u njihovo vreme.

- Tada im ništa nije smetalo, a sada kada su u opoziciji sve im smeta. Apsolutno ih treba ignorisati, izolovati i dopustiti im da se sami udave u sopstvenim političkim fekalijama kojima su same sebe polili – kaže Đukanović.

#Vladimir Đukanović

'