AKTUELNO

Nasilnici iz Đilasovog Saveza za Srbiju nastavljaju da sprovode svoju politiku mržnje prema ženama. Posle pretnji premijerki Ani Brnabic silovanjem obdarenim Afroamerikancem, prebijanja novinarki Pinka, fizičkog napada na predsednicu Narodne skupštine Maju Gojković i brojnih drugih mizoginih uvreda i napada na račun pripadnica slabijeg pola, sada im se na meti našla i članica Predsedništva SNS Biljana Popović Ivković.

Nebojša Aleksić, jedan od bliskih saradnika Dragana Đilasa, uputio je seksističke i najmizernije uvrede na Tviteru na račun Biljane Popović Ivković.

Ona je, nakon toga, upitala Dragana Đilasa i Boška Obradovića da li se stide i da li su uvrede, mržnja i poniženje žena njihova politika? Ona se zapitala i da li se tako obračunavaju sa neistomišljenicima uz poruku da je neće slomiti.

Popović Ivković je okačila i sliku koju je Nebojše Aleksića okačio početkom ovog meseca, a na kojoj se vidi njegov prijateljski zagrljaj sa Draganom Đilasom, a na slici se nalazi još jedan ženomrzac iz Saveza za Srbiju - Željko Veselinović koji je pozivao na silovanje premijerke.

Popović Ivković je okačila i sliku iz poslednje kampanje, imajući u vidu da je Aleksić bio na Đilasovoj odborničkoj listi na beogradskim izborima, što jasno pokazuje njihovu bliskost.

Niti Dragan Đilas, niti bilo ko iz Saveza za Srbiju, nije se ogradio od uvreda njihovog partijskog saborca Nebojše Aleksića.

#Dragan Đilas

'