AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić kaže da je Obradović evidenciju preuzetih diploma iz 2004. godine pokušao da predstavi kao delovodnik upisa iz 1995. godine!

- Šta drugo da očekujete od Đilasovog plaćenika, fašiste Boška Obradovića, koju mu nije prodao samo sebe već i svoju strančicu, već da laže - napisao je Vesić na svom Fejsbuk nalogu i dodao:

Evidenciju preuzetih diploma iz 2004. godine ovaj ortodoksni lažov pokušava da predstavi kao delovodnik upisa iz 1995. godine!? Sada kada je Obradović uhvaćen u laži umesto da prizna da nije govorio istinu on bi da sakrije sve novim lažima. A sve da bi se skrenula pažnja sa istrage o trgovini reklamnim sekundama koje su kompanije u vlasništvu, Obradovićevog gazde, Đilasa imale sa javnim servisom i Studijom B, koji je tada bio u vlasništvu grada. Nema političara u Evropi za koga postoje jasniji dokazi o trgovini uticajem i sukobu interesa od Dragana Đilasa. I nema te lažne afere, ma koliko se pripitomljeni fašista Boško trudio, koja će zaštiti njegovog gazdu Dragana Đilasa.

#Boško Obradović

#Dragan Đilas

#Goran Vesić

'