AKTUELNO

'Bez obzira na sve laži i mržnju propalih političara, Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka nastaviti da se bore', rekao je šef odborničke grupe SNS.

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković izjavio je da će, bez obzira na sve laži i mržnju propalih političara, Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka nastaviti da se bore za svako novo radno mesto, novu fabriku, investiciju i za svakog građanina, jer za tu stranku od Srbije i svakog čoveka u njoj, nema većeg prioriteta.

Mirković je ocenio da je nervoza koja se uvukla u redove Saveza za Srbiju pojačana i zbog najnovijih informacija o korupcionaškoj aferi u trgovanju sekundi Dragana Ðilasa i priznanja da je upropastio Srbiju drugog tajkuna Vuka Jeremića, navodi se u saopštenju SNS.

Kako je rekao, sve te informacije i najnovija dešavanja poslednjih dana jasna su poruka da ljudi poput Ðilasa i Jeremića nikada više ne smeju dobiti priliku da odlučuju o sudbini Srbije i svih njenih građana.

- U kakav su se nižerazredni cirkus pretvorili govori činjenica da sem gledanja u pasulj, napadanja svakog ko ima lepo mišljenje i pohvalno govori o Srbiji, laži, mržnje i bednih političkih spinova, nemaju šta drugo da ponude građanima. Premalo je to čak i za Ðilasa, Jeremića, Obradovića, Tadića i ostalu bulumentu koja po svaku cenu želi da se dočepa vlasti - zaključio je Mirković.

#Aleksandar Mirković

#SNS

'