AKTUELNO

Zakon o poreklu imovine doneće ova vlada, kaže šef odborničke grupe SNS u skupštini grada, i važiće jednako i za svakog političara bez obzira na stranačku pripadnost.

Šef odborničke grupe SNS u skupštini Beograda Aleksandar Mirković kaže da će SNS doneti Zakon o poreklu imovine, ali da se pita kako će Dragan Đilas i Vuk Jeremić objasniti građanima svoje milione, umnogome stečene na njihovu štetu.

- Kada vam neko u ime Vuka Jeremića, učesnika svetske korupcionaške afere u kojoj je njegov prvi saradnik Patrik Ho pravosnažno osuđen zbog mita i korupcije koji je tog istog Vuka Jeremića platio sedam miliona dolara, priča o borbi protiv korupciji jedino što možete jeste da se nasmejete - kaže Mirković.

On konstatuje da predstavnici SzS nastavljaju sa nesvesnom politikom samokritike i napadima na sve ono što predstavljaju oni sami.

Zakon o poreklu imovine doneće ova vlada, kaže on, i važiće jednako i za svakog političara bez obzira na stranačku pripadnost.

- Nadam se da se tada neće desiti situacija kao sa izborima koje ste tražili i priželjkivali, a sada kada se pomenu od njih bežite i najavljujete bojkot - naveo je on, dodajući da SNS i izbore i taj zakon mirno očekuje.

#Aleksandar Mirković

#Dragan Đilas

#SNS

#Vuk Jeremić

'