AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Beograda podsetio je da je SzS najavio veliki protest za 13. april, dan kada su nacisti okupirali Beograd. Kako ističe, sve do sada viđeno od Obradovića i ekipe je čist fašizam, pa i ta činjenica da se veliki skup organizuje na jedan od najtužnijih dana u našoj istoriji.

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda kaže da su snimci pokazali sve, da je vikao “blokada”, da je gurao žene, da nije dozvoljavao da one izađu iz zgrade i tako dalje.

- On i nije odbornik Skupštine grada, odbornik je u Čačku i ne znam šta je tražio u Beogradu. Setimo se šta je bilo u Čačku: nijedne fabrike, nije bilo posla i ništa nije urađeno. Pa, pošto ništa nije uradio u Čačku, došao je da ruši Beograd! – kaže Vesić. Podseća da je Borko Stefanović izjavio da se Tišljarevićeva folirala, što je skandalozno. Skandalozan je, dodaje, ceo jučerašnji događaj kojim su pokazali da je njihova jedina politika nasilje.

Foto: TV Pink Printscreen

Vesić kaže da je u vreme incidenta bio na radnom mestu, ali da svojim pojavljivanjem nije želeo da “doliva ulje na vatru”.

- Nasilnici su želeli da spreče funkcionisanje Skupštine grada Beograda! Setimo se da je sve počelo kada je Đilas na prvoj sednici Skupštine grada nasrnuo na Aleksandra Mirkovića, a nasrtaji su se nastavili i na sledećim sednicama – kaže Vesić, dodajući da se vidi kontinuitet politike nasilja.

Vesić kaže da ne postoji zemlja u Evropi u kojoj je fašista lider opozicije, te da je fašizam svuda zabranjen, samo je kod nas fašista Obradović lider opozicije.

Foto: TV Pink Printscreen

- Oni čak i protest najavljuju za 13. april, dan kada su nacisti okupirali Beograd. Ne kažem da su svi koji 13. dođu fašisti, ali će biti zloupotrebljeni od strane fašiste. Sve što rade je čist fašizam i to je radio samo Hitler i samo mađarska partija “Jobik” – kaže Vesić. Dodaje da je suština njihove politike nasilje i teror, a da za cilj imaju da ometu Aleksandra Vučića u sprovođenju reform ii oteraju investitore.

- Zamislite šta direktor Folksvagena pomisli kad vidi testere u Javnom servisu, kada vide tajkuna na čelu opozicije, ili čoveka koji piše MMF-u i moli da ne hvale Srbiju. To je nečuveno – kaže zamenik gradonačelnika.

Pročitajte još: Sva politika Saveza za Srbiju svela se na PUKO NASILJE, a jučerašnjim obračunom sa ženama spali su na NAJNIŽE GRANE (VIDEO)

#Goran Vesić

#Novo jutro

'