AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas popodne u Minhenu sa komesarom EU za proširenje i susedsku politiku Johanesom Hanom u "četiri oka", a onda i sa delegacijom Kongresa SAD.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras u Minhenu sa delegacijom Kongresa SAD, predvođenom senatorom Rodžerom Vikerom.

Predsednik je prethodno razgovarao sa komesarom EU za proširenje i susedsku politiku Johanesom Hanom u "četiri oka".

Vučić je danas podne učestvovao i na panelu "Bezbednost u Jugoistočnoj Evropi: dva koraka napred, jedan korak nazad", sa Hanom, kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem i predsedavajućim bezbednosne konferencije u Minhenu Volfangom Išingerom.

Predsednik je tokom dana imao sastanke i sa američkim senatorom Ronom Džonsonom, kao i sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom.

Vučić sa poslanicima Bundestaga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras u Minhenu sa poslanicima nemačkog Bundestaga Johanom Vadefulom, Jirgenom Hartom i Peterom Bajerom. Predsednik će se zatim, kako je predviđeno, sastati i sa ministrom spoljnih poslova Norveške Ine Eriksen Soreide.

Vučić je danas pratio izlaganje nemačke kancelarke Angele Merkel na konferenciji i na kratko sa njom razgovarao.

Seriju razgovora Vučić je počeo juče, odmah po dolasku u Minhen.

Pročitajte još: Vučić u Minhenu POKLOPIO Tačija: Kažete da je Kosovo suverena država? Recite mi kako onda nije članica Interpola, UN ili Uneska? Priština SAMO PRIČA, i ne radi to što priča!

#Aleksandar Vučić

#Johanes Han

'