AKTUELNO

Liderima Saveza za Srbiju smeta što nisu zvezde i što stižu kritike da bi bili izviždani kada bi pokušali da govore na navodno građanskim protestima.

Svedoci smo da se takozvani "građanski protesti" iz subote u subotu raspadaju, a za njihov kolaps lideri Đilasovog, Jeremićevog i Obradovićevog Saveza za Srbiju našli su "krivca" u vođi protesta Branislavu Trifunoviću.

Oni su ga brutalno napali jer je rekao da opozicija ni o čemu drugom ne priča osim o Vučiću i da bi zato bili izviždani.

Savez za Srbiju je preko Jeremićevog potrčka Vladimira Gajiča jutros poručio Branislavu Trifunoviću: Hoćemo na kamionu da govore naši lideri, nemoj više da nam pričaš da bi nas neko izviždao!

- Evo fer predlog...jel može neko iz opozicije da predstavi program sa "tvog" kamiona? Za početak?! Da odmah proverimo i oko zviždanja! - napisao je Gajić.

Sličnu poruku poslao je Trifunoviću i pomoćnik Dragana Đilasa Vladimir Todorić:

- Posle uništavanja Saše Jankovića ekipa nastavlja sa nipodaštavanjem opozicije. Gde da bilo ko čuje opoziciju bilo gde majstore? - upitao je Todorić.

Okupljanja, za koja je jasno da su politička, a koje organizuje Branislav Trifunović, najviše smetaju liderima SzS. Očigledno je da žele da se protesti vrte oko njih, ali im smetaju i stalne kritike da bi bili izviždani kada bi pokušali da govore na njima.

U nastavku pogledajte šta je rekao Branislav Trifunović, a što je lidere ovog pokreta toliko pogodilo:

Foto: Informer/Printscreen

#Branislav Bane Trifunović

#Opozicija

#Protest

'