AKTUELNO

Tvrdi da zna nešto o bivšem košarkašu što bi napravilo veliki problem kada bi otkrila.

Jelena Krunić nakon sukoba sa Markom Janjuševićem Janjušem otišla je kako bi se olakšala, a za njom je odmah krenuo i njen dečko Filip Reljić kako bi je utešio.

Poput pravog džentlmena, Reljić je odmah pružio rame za plakanje svojoj nežnijoj polovini, ali Krunićeva nije mogla da dođe do daha od jecaja, pa se jadala na sav glas. Jelena je sve vreme tvrdila da postoji nešto što zna o Janjušu što neće da spomene, a što bi ga puno koštalo prema njenim rečima.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto nisi meni prvo prišla i mene pitala za novac? Sve vreme sam bio tu. Ljubavi, znaš i sama da smo okruženi ljudima koji će ti svašta reći da te povrede - govorio je Filip.
Nemoj ja to da počnem da pričam, šta ja znam o njemu i šta ćutim, ne bi imao bre porodicu bre! Šta je on činio za mene, šta sam ja činila za njega. Vladimir bi mu glavu otkinuo, nego su sad drugari, pa se ližu kao p*čke neke bre! - vikala je Krunićeva.

Ono što je Jelenu pogodilo jeste to što Janjuš nije imao da joj pozajmi 100 dinara za piće, pa se iznervirala, jer je smatrala da su prijatelji. Međutim, njihov problem datira još od izbora za mis i mistera ,,Zadruge 3", kada Janjuš Krunićevoj nije dao nijedan glas, pa su se zbog toga takođe posvađali.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

O. B.

#Zadruga 3

'