AKTUELNO

Reagovali su Potpredsednik SNS Milenko Jovanov i poslanica Srpske napredne stranke Mraija Obradović.

Tvit Željka Veselinovića koji je ranije danas objavio da Oliveru Ivanoviću "pored ovakve žene neprijatelj nije bio potreban" (misleći na Milenu Ivanović) ilustrujući to rečima: "žena đavo", ona koja nakon ubistva muža "đuska po beogradskim klubovima, a ne dođe na godišnji parastos", naišao je na oštru kritiku javnosti Srbije.

Reagovali su: premijerka Ana Brnabić, ministar Nebojša Stefanović, član Predsedništva SNS-a dr Vladimir Orlić, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Sada se na Tviteru oglasio i direktor kancelarije za KiM Marko Đurić.

Divljaci iz Saveza za silovanje, predvođeni Đilasom, Jeremićem, Obradovićem i drugim "junačinama", kao najobičnije kukavice nastavljaju da prete ženama i vređaju ih. Pored pretnji vešanjem neistomišljenika, to im je jedina konzistentnost u političkom delovanju i očigledno najjači adut.
Ana Brnabić, Maja Gojković, Barbara Životić, Dijana Hrkalović, Maja Dragović, Gordana Uzelac, Ivana Vučićević, Aleksandra Krstić, Milena Ivanović... I sami se neće na ovome zaustaviti, jer su mržnja, vređanje i nasilje prema ženama jedini jasno izražen stav Đilasove koalicije.

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov izjavio je da je Ivanovićeva još jedna žena u nizu napada od strane opozicije.

@plavizmajevi Ostavite ovu hrabru samohranu majku @PopovicMilena10 na miru! Vas bezobrazluk i prostota nemaju granica! Izgleda da pored Vucica, sad mrzite i Milenu, samo zato sto je ziva?! Gnusni zenomrzac posle @anabrnabic nasao novu zrtvu. Koja od nas je sledeca?

A Poslanica Srpske napredne stranke Mraija Obradović se pita koja je sledeća na tapetu.

#Oliver Ivanović

'