AKTUELNO

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma prisustvovao je Kongresu Socijalističke partije Srbije na kojem je za predsednika te stranke ponovo izabran Ivica Dačić

Palma je na početku obraćanja istakao da Srbija i Jugoslavija nikada nisu imale ministra inostranih poslova kao što je Ivica Dačić.

- Srbija i Jugoslavija nikada nisu imale takvog ministra inostranih poslova kao što je Ivica Dačić. Naravno uz veliku podršku našeg predsednika Aleksandra Vučića. Kada se desilo da američki predsednik pozove predsednika Srbije na sastanak. Nikad do danas - istakao je Palma.

Foto: Tanjug

Predsednik Jednistvene Srbije dodao je da saradnja između njega i Ivice Dačića traje više od decenije.

- Naša saradnja traje više od 10 godina. Dogovrili smo se da se borimo za borbu oko bele kuge, za više radnih mesta. Ivica Dačić i ja smo u tome uspeli i nismo pogrešili što smo ušli u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom i što smo podržali Aleksandra Vučića. Opoziciju i ove što šetaju ne interesuje Srbija, njih interesuje samo vlast - rekao je Marković.

Palma je prisutnima rekao kako je počastvovan što može da najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića.dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

- Počastvovan sam što sam imao priliku da najavim dolazak najboljeg predsednika svih vremena kog je imala Srbija, Aleksandra Vučića. Ustanite sada svi da ga pozdravimo, on brine za svakog čoveka u Srbiji - rekao je Marković.

Na kraju je predsednik Jedinstvene Srbije pozvao sve prisutne da još jednom pozdrave politiku koju vodi Srbija i predsednik Aleksandar Vučić.

- Predsednik SPS u mnogome pomaže predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, i sada bih vas zamolio da svi ustanete i pozdravite politiku koju vodi Srbija. Pozdravljam vas socijaliste i čestitam vam sve praznike - zaključio je Palma.

#Dragan Marković Palma

'