AKTUELNO

Miodrag Vojinović iz Trstenika tvrdi da je opozicija iz ovog mesta, okupljena oko Saveza za Srbiju, zloupotrebila u političke svrhe celu njegovu porodicu i od države traži zaštitu.

Demokratska stranka Trstenik objavila je na društvenim mrežama fotografiju Vojinovića sa svojom porodicom, na kojoj su naveli da je reč o "čoveku heroju koji je dobio otkaz jer je zakasnio da sačeka predsednika Vučića na otvaranju fabrike kablova Amphenol, budući da je u međuvremenu gasio požar i spasavao ljude..."

Foto: Facebook Printscreen

Ipak, Vojinović je demantovao da je dobio otkaz i objasnio da je reč o tome da mu je u fabrici 14. decembra istekao ugovor, za koji očekuje produženje.

Kaže da nije tražio ničiju pomoć, a posebno ne pomoć političara, te da ga povređuje što je njegova porodica zloupotrebljena u političke svrhe i "izvrgnuta ruglu".

- Meni je ugovor isticao sledećeg dana. Nisam dobio otkaz. Mnogo me je povredio, ko god da je to uradio. Nisu oni meni ništa pomogli, oni su to radili zbog sebe. Kakve veze moja porodica ima sa nečijim političkim stavovima - pita se Vojinović.

Nemoćan je, kaže, da kao pojedinac nešto uradi, ali traži od države da zaštiti njega i njegovu porodicu, i navodi da će ceo slučaj prijaviti policiji.

- Videću koje su moje pravne mogućnosti da to regulišem. Sliku su skinuli sa mog ili supruginog fejsbuk profila. Nisam dao saglasnost da je koriste. Policiji nisam prijavio slučaj, ali bi mi pomoglo da se institucije uključe - naglasio je on. Deci, tvrdi on, posebno smeta što se fotografija njihove porodice šeruje na društvenim mrežama.

Istakao je i da nije ni u jednoj stranci, te da ga politika ne zanima.

#Opozicija

#Trstenik

'