AKTUELNO

Evo gde živi!

Mišel Gvozdenović, folk pevač iz Čačka, dospeo je na estradu kada je svojevremeno postao učesnik jednog muzičkog takmičenja na TV Pink, a neuporedivo veću popularnost i publicitet stekao je učešćem u aktuelnoj sezoni rijalitija "Zadruga", gde se, inače, posle mnogo godina suočio sa svojim nekadašnjim, vatrenim fanom Miljanom Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što je poznato, Miljana je tokom tinejdžerskih dana uhodila tada svog idola, pevača u usponu, kojem je priređivala raznorazne smicalice - kako je svojevremeno priznala, znala je često da ga čeka i posmatra ispred njegove kuće u Čačku, dok ju je pevač u "Zadruzi" optužio da mu je nekoliko puta upadala na privatni posed i priređivala različite smicalice.

Kako danas izgleda njegova kuća u Čačku, proverila je ekipa "Paparaco lova" - reč je o dvospratnom izdanju, a budući da po slobodnoj proceni svaki sprat ove kuće ima stotinak kvadratnih metara, može se reći da se porodični dom Gvozdenovića prostire ukupno na tri stotine kvadratnih metara.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se približavate Mišelovoj kući, odmah će vam za oči zapasti upečatljiva ograda i megalomanska gvozdena kapija, sa sve stubovima na kojima su čvrsto pozicionirani gipsani konji.

Foto: TV Pink Printscreen

Roletne na prozorima su ovaj put bile spuštene, te paparaci nisu zatekli nikog od članova Mišelove porodice, a kako im izgleda kuća pogledajte u videu:

Autor: D.T.

#Mišel Gvozdenović

#Zadruga