AKTUELNO

Nema laži, nema prevare.

Informacija koja je ovih dana uzburkala čitavu domaću javnost jeste da je Luna Đogani nakon što se pomirila sa Markom Miljkovićem bila kod bivšeg dečka Nenada Sinđelića Gastoza. Luna je ovo dugo krila i poricala, a kada je Miljković saznao da je ipak prevaren, odlučio je da stavi tačku na njihovu romansu.

Foto: TV Pink Printscreen/Instagram.com/gasttozz.official

Zbog toga je Đoganijeva imala potpuni emotivni slom u "Zadruzi 3", a nisu izostale ni histerične scene, plakanje i okrivljavanje svih ostalih za sopstvene laži i manipulacije.

Portal Pink.rs došao je u posed fotografija koje su nastale nakon snimanja Luninog spota sa Savom Perovićem. Naime, Luna je nakon snimanja spota otišla u kafić sa Gastozom i sjajno se provodila, iako je tada već obnovila vezu sa Miljkovićem.

Foto: Privatna arhiva

Na fotografijama nastalim u kafiću se jasno vidi da su Luna i Gastoz izuzetno prsni, da se šale i smeju, a neizostavno je i alkoholno piće kojeg ima u izobilju.

Da li su Markove sumnje da ga je Luna prevarila posle pomirenja istinite, procenite sami nakon što pogledate ove dokaze.

Foto: Privatna arhiva

Autor: R.L.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Nenad Sinđelić Gastoz

#Zadruga

'