AKTUELNO

Nema laži, nema prevare.

Protekle noći najgledaniji rijaliti na ovim prostorima "Zadrugu 2" napustila je Eleonora Miljković i to nakon preseka glasova, jer je u tom trenutku imala najmanju podršku publike.

Ona se u studiju kod Dušice Jakovljević susrela sa svojim bivšim cimerima Doroteom Jovanović i Lazarom Jeremićem, ali i sa novinarima, koji su joj odmah postavili nekoliko škakljivih pitanja. Eleonora se ovom prilikom pokajala što je pokazala svoje emocije prema Aleksi Saviću, ali je otkrila i nove detalje o zadrugarima koji su ostali u trci za glavnu nagradu.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Nakon izbacivanja, Eleonora je odmah stala pred objektiv kamere našeg portala, pa je uzela svoj telefon i posle nekoliko meseci, koliko je boravila u "Zadruzi", upalila ga i pokazala našoj kameri.

Uspeli smo da usnimimo i Norino dopisivanje sa Slobom Radanovićem, o kom se toliko puta pričalo u Beloj kući.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

PROČITAJTE JOŠ: Darko na proslavi rođenja sina PAO U TRANS, pa zapevao Sinanovu pesmu! Svi gosti plakali zbog reči pesme...! (VIDEO)

Naime, Sloba je pitao Miljkovićevu kada uzali u "Zadrugu", a ona mu je odgovorila da ulazi "sutra uveče", ali detaljnije nisu komunicirali, ili je Nora na vreme obrisala svoje poruke.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

D. Tanasijević

#Eleonora Miljković

#Slobodan Radanović

'