AKTUELNO

Roker Đorđe David prva je javna ličnost koja je priznala da joj je dijagnostifikovan koronavirus. Oko mesec dana lečio se na odeljenju pulmologije Kliničkog centra Srbije, a nakon što mu je nalaz bio negativan, pušten je na kućni oporavak.

Ipak, određena mu je dodatna samoizlacija u trajanju od 14 dana tokom koje, kao ni dok je dana boravio u bolnici, nije mogao da viđa ćerkicu Stašu, koja mu je u proteklom periodu mnogo nedostajala, a njihov prvi, emotivni susret zabeležile su kamere "Paparaco lova".

Foto: TV Pink Printscreen

Pevač je po svoju naslednicu krenuo u drugi deo grada, gde devojčica živi sa majkom, Davidovom bivšom suprugom. Roker je iz svog stana na ulicu izašao s zaštitnom maskom na licu i rukavicama, čime je dokazao da poštuje sve propise nadležnih, pogotovo posle svega što je prošao u proteklom periodu, a nakon što je preuzeo ćerkicu rešio je da je obraduje, te ju je odveo u prodavnicu igračaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je iznenadio malenu Stašu, Đorđe David se sa njom uputio u kratku šetnju, posle koje su otišli u njegov dom, gde su nadokladili sve ono što su propustili dok je pevač bio na lečenju od korone.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Paparaco lov

#koronavirus

#Đorđe David

<
'