AKTUELNO

Iako mu je osmeh sve vreme bio na licu, nije mu bilo udobno.

Učesnici rijaliti programa "Zadruga 2" ozbiljno su shvatili svoje takmičenje na "Zadrugoviziji 2" koja je održana prošle noći u Šimanovcima. Njihovi nastupi u okviru kojih su imali zadatak da se što bolje pokažu u imitacijama oduševili su sve gledaoce.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: IDITE DO NAJBLIŽEG OGLEDALA: Sekinog Veljka napali zbog duge brade i kose, pevačica im OVAKO ZAPUŠILA USTA! (FOTO)

Veliku pažnju privukao je i Branislav Radonić Brendon koji se na sceni pojavio u provokativnom izdanju obučen kao žena. Tom prilikom, ovaj zadrugar dobio je komplimente na račun svog fizičkog izgleda.

Foto: E-stock

PROČITAJTE: SRUŠILI TRENDING BRZINOM SVETLOSTI: Lunin i Savov nastup postao jedan od najpopularnijih na Jutjubu! (VIDEO)

Ova odevna kombinacija istakla je Brendonove zategnute noge i figuru, međutim on je sve vreme imao problem sa donjim vešom zbog čega je pazio da ne pokaže neki intimni deo svog tela, ali u jednom momentu sevnulo je njegove međunožje i on je pokazao crveno rublje između nogu.

Foto: E-stock

Radonić je nastupao u grupi koju su osim njega činili Toma Panić, Marko Miljković i Rada Vasić, a ovi zadrugari nastupali su sa numerom "Splavovi" iz drugog dela filma "Mi nismo anđeli". Njihov nastup možete pogledati u nastavku teksta.

Pink.rs

#Branislav Radonić Brendon

'