AKTUELNO

Nije mu bilo sve jedno.

Noćas su zadrugarima pušteni video-snimci situacija iz "Zadruge 2" tokom proteklih sedam dana. Ukućani su imali priliku da pogledaju video u kom Lazar Čolić Zola priča šta mu je sve Miljana Kulić govorila dok su živeli u Nišu pre nego što su se vratili u ''Zadrugu 2''.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana je odmah po prikazanom snimku počela da priča o svemu kroz šta je prošla tokom zajedničkog života. Zola je sve vreme gledao u pod dok je Miljana sve najgore pričala o njemu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Išla sam sa njim na nastupe i pričala sam sa njegovim prijateljima. Dete mi je bilo kući, Tijana i jedna žena su mi čuvale Željka. Majku njegovu hvalim na sva usta. Posle smo imale sukob, ali rešile smo sve. Mene u klipu predstavlja kao posesivnu devojku. On je u meni budio sve najgore. Pokušavala sam na sve načine da to uspe. Sa majkom sam se svađala. Majka mi je više puta plakala. Napolju sam bila i muško i žensko. Sada se ne bih pomirila sa njim. Naša veza je bila bolesna... - govorila je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovaj dečko je toliko prazan, toliko je hladan. Spava, jede, kocka se. Nit' on njoj treba, nit' ona njemu treba. Koja će još porodica da prihvati ovo - pokazivala je Marija na Zolu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'