AKTUELNO

Srpski teniser Novak Đoković trenutno igra finalni meč na završnom turniru u Torinu, a jedan momenat iz četvrtog seta ponovo je zabrinuo sve njegove obožavaoce.

Naime, nakon što se Nole fizički slomljen tresao od umora tokom susreta sa Danilom Medvedevim, danas se još jednom moglo videti po njegovoj reakciji koliko ovaj tempo i raspored u kome igra utiče na njega.

Đoković se prvo u jednom trenutku sklupčao u fetusni položaj, dok je postojala bojazan da li će biti spreman da nastavi duel.


On je uspeo ponovo da ustane i nastavi meč, ali gestikulacija govori da srpski as ima očigledne probleme. Da li su u pitanju migrene, jer je uočeno kako se u nekoliko navarata drži za glavu?

Ili su pak, problemi sa disanjem ponovo krenuli da uzimaju svoj danak? Za sada deluje barem da nije u pitanju povreda.

A onda se ponovo desilo isto ono što je viđeno još u grupnom delu takmičenja. Naš šampion se tresao na puazi između gemova, dok su ljubitelji tenisa sa strahom gledali šta se dešava sa Srbinom koji juri titulu u Torinu.


Ostaje nada da će sve biti u redu sa Noletom i da će u nastavku uspeti da se ponovo izdigne iznad svih mentalnih i fizičkih napora kroz koje prolazi.

Autor: