AKTUELNO

Teniski trener nije iznenađen dešavanjem u Australiji.

Novak je meta zapada dugi niz godina i praktično sam mogao da predosetim da će se nešto loše, poput slučaja Australije, desiti Đokoviću, izjavio je večeras teniski trener Bogdan Obradović.

- Ono što je Novak doživeo, svi mi već znamo. To je susret sa umornim zmajem koji još pomalo maše repom, sa gušterima bez srca i duše, bez topline, bez svega onoga što imaju normalna ljudska bića. Svi oni pokušavaju da nametnu svoja pravila, a sve je sigurno zakuvano i diktirano iz kancelarije kraljice majke u Londonu jer je ona i kreirala „novi svet“ – kaže Obradović za Pravac autorke i voditeljke Ksenije Vučić.

Foto: TV Vesti Printscreen

Ističe da je taj „novi svet“ pobio sve po Južnoj Americi, Africi, a ono što nije pobijeno, preseljeno je za Ameriku gde su postali robovi.

- Imao sam intervju za CNN gde me je novinarka pitala kako je to Novak mogao zaražen među decu. Odgovorio sam joj pitanjem: kako su Australijanci mogli da urade Aboridžinima ono što su im uradili. Rekla mi je da moje pitanje nema smisla, odgovorio sam joj da ni njeno nema smisla – kaže Obradović.

Kaže da oni „štite svoje pokvarene duše, a nama preko svetog čoveka, Novaka Đokovića, pokušavaju da drže lekcije i traže da se povinujemo njihovim pravilima.“

Foto: TV Vesti Printscreen

Dodaje da naš narod može da se pohvali sveobuhvatnim znanjem iz mnogih oblasti, da naši fakulteti bez dileme mogu da pariraju ili su čak bolji od fakulteta zapadnih zemalja, da smo im dali Nikolu Teslu, a da, iako im nudimo i Novaka Đokovića, ne umeju da ga prepoznaju.

- Držite ga bedno na granici zbog papira! To bi bilo kao da Nikoli Tesli, koji je osvetlio planetu, proveravaju da li ima završenu osnovnu školu. Koje su ovo gluposti? - kaže Obradović.

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, SatTrakt - 011, Orion - 018, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!

#Bogdan Obradović

#Emisija Pravac

#Ksenija Vučić

#Novak Đoković