AKTUELNO

Austrijanca nećemo gledati na terenima do kraja sezone zbog povrede.

Zbog povrede zgloba ruke, Dominik Tim neće biti u prilici da brani titulu na US Openu. Austrijanac u svom odsustvu nema dilemu ko će podići pehar - biće to Novak Đoković.

Samo trofej na US Openu nedostaje srpskom teniseru da kompletira kalendarski Grend slem, pošto je prethodno osvajao titule na Australijan openu, Roland Garosu i Vimbldonu.

- Mislim da će Novak osvojiti pehar na Flašing Medouzu. Ovo je istorijska prilika da dođe do Gren slema, odnosno sva četiri najveća turnira u jednoj godini. Ovakve šanse se pojavljuju jednom u veku. Zbog njegove volje, ne verujem da će je propustiti - kaže Tim.

Nećemo Tima ni gledati natrag na teniskim terenima do kraja sezone. Odlučio je da se povuče i odmori, te da se na miru pripremi za novu takmičarsku godinu. Ove nije bio najblistaviji i najbolji rezultat mu je polufinale Mastersa u Madridu. Najviše ga boli što neće igrati Dejvis Kup.

Pogledajte kako se Majkl Džordan opustio na "svemirskom brodu" od 70 miliona evra: Odmara u Splitu!
- Sve boli, ali Dejvis kup najviše. U Beču ćemo ugostiti Srbiju i Nemačku. Takve dve sile na našem terenu, možda se to više nikada neće ponoviti. Turniri se ponavaljaju iz godine u godine, dok niko ne zna gde će vas i protiv koga odvesti raspored u Dejvis kupu - rekao je Tim.

Autor: