AKTUELNO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je na humanitarni teniski turnir "Adria tur" koji se danas igra u Beogradu.

Đoković je oko 12.30 stigao u Teniski centar Novak, gde su ga fanovi oduševljeno dočekali, aplaudirali mu i tražili da se fotografišu sa prvim reketom sveta. Nole im je, kao i uvek, rado izašao u susret.

Foto: Pink.rs

Nakon svečanog otvaranja koje je planirano za 16 sati, sledi miks dubl u kome će igrati (prvi put posle skoro tri godine) Jelena Janković, ali i Olga Danilović, Nenad Zimonjić i Novak Đoković.Posle toga, oko 18 sati se igraju dublovi, kada će nastupati i Grigor Dimitrov, Aleksandar Zverev, Viktor Troicki, Zimonjić i drugi teniseri.

Specijalni deo programa rezervisan je za žreb, koji će se odvijati tako što će teniseri imati zadatak da servisom pogode određeni cilj, u kom se nalazi ime njegovog protivnika u grupi, a za prvi dan je predviđen muzičko-teniski spektakl, u sklopu kojeg će nastupiti svetski popularni umetnici, pijanistkinja Lola Astanova i naš violinista Nemanja Radulović

Takmičenje će se odigrati po principu "Round Robin", što znači da će svako da igra sa svakim u dve grupe, od po četiri igrača. Konkretno, u subotu svaki teniser će imati po dva meča, a u nedelju još jedan meč u grupi, da bi se potom igralo finale između dvojice najboljih.

#Novak Đoković